LETS HEAR SOME MUSIC

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info>

F.R.I.E.N.D.S

6/24/10

cerita dua budak nakal

hai, saya ALIFF

hai, saya ASYRAFF





kami BUDAK NAKAL!

ceritera kami....


setiap hari kami selalu kene marah dengan ibu kami di atas kenakalan kami yang terlampau. rumah kami, without fail, hari2 akan berantakan disebabkan kami. haha. yang mengemasnya, ofkos lah kakak tersayang kak yong kami!haha, padan muke dia :P tapi selalu nya memang kene marah lah dengan kak yong. "alifff, kemas barang awakkkkkk, asyraff , jangan sepah kan barang along!" ofkos lah kami ikutkan, kakyong sangat garang orangnya,kalau tak ikut arahan dia, habes muke kene cop tangan dia, huuu, GERUNNN..* memang malang lah siapa kahwin dgn dia.



kami juga sangat pemalas untuk mandi. nak mandi pon kene pujuk, kalau tak suruh tak mandi. *biasalah kami kan lelaki bongsu! dan yang selalu menjadi mangsa , kak yong kami! hahhaa, selalu mandikan kami. walaupun dalam keadaan malu tapi mahu. kami suka dimandikan oleh kak yong kami, sebab kami dapat peluang main air dengan lebih lamaa. baru syoookkk. terima kasih kak yong!

asyraff said , " ayong, iyaakk! " (sambil tersenyumm )

kalau asyraff melabur (hobi dia) , kak yong lah yang kene ! haha, sayang ayong lebihhh..



sudah menjadi kebiasaan kami mengacau kak yong, sebab kami suka tengok bila kak yong marah. comel kot. so, menjadi hobi kami untuk mengacau kak yong sedang bergayut dengan boypren dy, menyebok bila kak yong tgh main ape orang putih kata 'facebook', konon dy fofular sgt lah tu kat fesbuk. menyelongkar baju2 kakyong, main hp buruk kak yong, main laptop kesayangan kakyong. haha!

dan dan dan dan yang paling kami suka bila main snap2 pic kat laptop kak yong. seronok !


sebut Uuuuuu :)


sebut Eeeee :)

sebut Aaaaa :)


sebut Ooooo :)



itulah kerja sambilan kami apabila kakyong kami sedang leka membuat kerja2 aneh nya, 'bergayut kat telefon'. huhu. seronok habiissssss.




tapi
.
.
.
.
.
kami akan kehilangan kak yong. kak yong akan pergi meninggalkan kami untuk melanjutkan pelajaran nya ke menara gading.

tiada lagi jeritan marah dari kakyong,
tiada lagi gelak tawa dari kak yong,
tiada lagi nak bergurau senda dengan kak yong,
tiada lagi yang mandikan kami macam kak yong,
tiada lagi snap2 pic dari laptop kakyong,
tiada lagi nak melayan karenah kitorang macam kakyong,
tiada lagi yg sudi basuh kan bontot adeqq macam kak yong.
(-____-)


ibu kata kakyong jarang balikk. sabtu ni kami akan kehilangan kak yong kami. kami harap kak yong tak lupa pada kami yang comel ini.

meet my kak yong :)



dushh, tak pasal2 je :)



aksi peace tu, adeq nak buat dulu la kak yong!



saya sayang kak yong saya :)



muncung kami, kak yong lah yang ajar!



burukkan kak yong! haha,

we will miss u kak yong!



itu sahaja ,ceritera kami. lain kali sambung lagi ye kawan..



THE END.


















5 comments:

Khairunnisa' said...

Comelnya Asyraff ♥ best kan ada adik? :)

siti aishah said...

haha, nissa, memang lah best, tapi kadang2 menyirap pon ade

farinaBONCET said...

sumpah comel gila adik kauu. akuuu ada 3 adik ohh . tapi yang sorang tuh jelah sngal na mampus. nsb baik juga la

siti aishah said...

huhu, aku ada 4 adekkk, mmg semua sengal, tapi yg due nehh memang sengal habessss. tensi aku! haha

diriku said...

best ada adik2 ni =]