LETS HEAR SOME MUSIC

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info>

F.R.I.E.N.D.S

6/21/10

athirahh skinny

haha, mesti kau terSENTAP kan aku buat entri pasal kau. ala, aku tahu lepas ni kau mesti berterima kasih, atau punn menyebut "auuuuwwwwwww" , haha. mesti punye, tak pecaya tengok lah nanti.

dah dah sudah dengan mukadimah merepek aku ni, entry aku kali ini pasal si skinny bernama athirahh, sedang kami plan bagaimana ingin ke uitm segamat, pakai selipar jamban bagai pergi bandar, panjat gunung ledang sesama,masa orentasi melekat sesama sebab kau kata ape? kau PEMALU?? adehh. namun lima minit selepas itu, beliau mendapat panggilan dari uitm mendapat fast track di uitm puncak perdana. haha, sedih sebentarr. kerana hilang lagi kawan ttj kat sana. tinggal aku ngan qiba je lah nanti :(( ,

sedih lagi, kau kata nak ajar aku cara2 tudung kau! adehh, takde rezeki dahhh. takpe. aku blaja ngan sesape jelah yang sudi mengajar :))


sedih2 gembira gak, sebab beliau berjaya melayakkan diri mendapat fast track! bukan senang pihak uitm nak bagi tau! orang2 yg betul2 layak je ! haha, aku mmg dah kompem2 tak layak la kan! *takyah mimipi lah ecah oi.


pesanan untuk athirah skinny :
belajar elok2 , gunakan peluang yang ada untuk berjaya. fast track yang tak bes nye kalau cuti semester, kau still ade kelas! haha. jangan jeles!. bhahhaa, gud luckkk. kirim salam kalau jumpe kazen aku *by the way , kazen aku tuh pompan ,pandai, berambut fully curly! carilahh, mesti dapat punye. hehe. (lari tajuk jap)
dah dah. selamat berjaya rakan seperjuangan ku:))


p/s: sedih kut

3 comments:

Anonymous said...

sedih nya.. kena tinggal..

art wallaweh said...

athirah bahrum tak ada?
hahaha

siti aishah said...

haha, art, ko pon nak ke, next time ye, hehe