LETS HEAR SOME MUSIC

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info>

F.R.I.E.N.D.S

4/11/10

tolonglah faham! anakmu dah 18 tahun!

ish.kenapa ekk, mesti nak marah2! kenapa mesti nak sekat! ? dulu masa along mintak izin kerja kat K.L ,tak bagi. jaoh sgt. lepas tu , pergi k.l untuk reunion dak sttj pon susah nak bagi. along mmg tak paham lah kenapa susah sgt nak bagi. kenapa? ? ? argggghhhh ni trip pergi pd pon siap nak ikut sama??? hey! aper cer? ntah pape lah pemikiran orang sekarang. bukan nya aku nak pergi buat maksiat pown kat pd uh. just nak have fun. just nak jumpe balik kawan2 lama aku. aku da nak bawak angah tu dah kira ok lah,pas tu tuduh along bukan2 lak uh.tuduh aku nak lari dari rumah lah bagai, mmg sampai sekarang nihh aku belom lagii nak memberontak, tapi jgn sampai aku buat betol2(lari dari rumah) haisy. dah lame je saba tau. kalau along buat benda yg tak elok uh boleh la nak marah!! ni drive g kl pon nak marah. hurm lantak korang lah.dah malas dah nak bergadoh dgn parents sendiri. igt lagi, after aku balik dari k.l sampai sekarang, da ta tegor sgt, tegor pon untuk mende yg penting. dah tak macam dulu! ! ! mana pntah pergi ibu n papa yg sporting dulu. mungkin sala ko kot cahh. ko yg dah buat diorang tawar hati dengan result ko, ngan atitude ko. tapi bilee pikir2kan balik, hahhh..ntahlah.. dah la. malas la nak pikir! tdo lagi bagus!




p/s:i'm going to 18 this desember.yes mmg lambat lagi. so ko nak cakap aku budak2 lagi la eeaa??!

4 comments:

faiz said...

hey hey,cool lah ;)

TeaO said...

rilek la. mmg lmbt lagi nk msuk 18. tuh yg dorang risau. smile. :)

siti aishah said...

hehe:)
*faiz, tgh cool lah nehh


*teha,:)

ibubapa said...

ko ada ank nanti ko tau la pemikiran dorg..