LETS HEAR SOME MUSIC

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info>

F.R.I.E.N.D.S

4/3/10

ctot! amek nehh, bace puas2! :)


oho,agak sudah lama tangan aku nehh tak menaip lagi , eheh, sori ye kawan. bukan nye nak buat korang semua risau pasal aku(ececece, macam ade je org nak bace blog mengarut ko nehh), tapi, tiada masa nak menaip. ahaaa, tapi malam nehh aku ada sedikit belas kasihan, terasa rajin pulak nak menaip untuk orang yg teringin sangat tahu perkembangan aku :) (sambil dengar lagu 'fynn jamal - 150 juta' ,berjuta2 kali2 da aku dengar, tak bosan, fall in love dgn lagu nehh)





1: MAN U kalah!!

glory ke?opss:)



aha, maaf ye saya penyokong chelsea. disebabkan man u sudah kalah di tgn chelsea kali ini, saya sdg ketawa terlompat2 sambil berguling2 kerana man u kalah! ahhhahhhhhaa:)( tengah ketawa lagi sampai sekarang) maaflah penyokong man u.tapi saya cuma nak cakap yg merah hang da kalah oi!tet! sekian terima kasih.(erm,tamo lebih2, kang ade yg hati panas)




2:babai nandos

mungkin yg selalu baca blog aku tahu aku sedang bekerja sekarang(eceh, mcm kerja kilang je bunyi) di sebuah restoran nandos jusco melaka. andd now aku mungkin akan meninggalkan karier ku itu. aha, malas da nak kerja. penat na mampos, tapi gaji ciput jek, beli laptop pon tak lepas, ahhhh,aku tak kira, mmg aku kene bagi notice seminggu gak esok! aku tak kire.hehe,tapi kan mcm 2sebenarnye pengalaman kat nandos.syg nak tggalkan, kalau nak taip nehh. buta lah mate korang mengadap pc nehh nak bace nnti ape yg aku dok buat kat nandos uh, pesana untuk kak nissa, syaz, sir fattah, afiq, daus, naba, arjun, abg wan, kak as, miss shima, miss zal.thanks for ur kindness to me, i will never forget it. ( its true, pengalaman yg tak dapat dilupekan!)(plus pluss, aku tak mao korang baling tepong, krim, air longkang, telor kat aku bila last day aku kat nandos nnti ehh, plizzz)(ehmm, sorilah ye cahh, budak nandos tak baca blog ko, so nasib ko lah ye) argghhh!



3:hai body shop:)




eheeee.tetibe lak body shop, bukan nak promote barang body shop la,cuma nak inform, maybe aku akan kerja di bawah syarikat body shop pulak, haha.saje nak tukar mood, pluss pluss gaji pon menarik, mampu la nak beli laptop baru nnti, hehe.(angan2 minah jenin) aku dah selesai interview kat body shop, harap2 diterima lah coz aku mmg tak suka duduk rumah, pluss pluss aku nak sambung belajar, so kene pakai duit. mmg la korang nak cakap aku mampu lagi, tapi, korang da salah anggap, igt aku mampu sgt ke haa. aku pon mcm korang gak, pluss result aku tak gempaq cam korang!! result korang boleh buat pinjaman ptptn ke, mara ke, aku?? sape lah na terima??kerajaan langit pon tak pandang kau tau!(ehemm, taching plak) sori. hope aku dapat pengalaman baru,yg bermakne apabila kerja dgn bos baru:) insyaallah.




4:berat badan bertambah!
erm, aku no komen lah pasal nehh. mmg la badan aku sekarang da agk berisi dibandingkan dgn badan aku mase amek result SPM haritu. adessss, mane tak nye, ari2 plahap ayam kat nandos! hadehh. makin berlemak aku dibuatnye, semua nya gara2 ayam! saat nehh aku tak mahu makan ayam lagi. ibu, pliss tamo lagi masak ayam, nnti along makin debab, sape yg susah, haaaaa. ( eleh, jap je tu..)



5:trip to P.D
hope this time menjadi beb! aku nak sgt jumpe indah,fara, kengkawan aku semua, kalau boleh nak jumpe semua dak sri muda, dak yunos sulaiman, dak ttj balik.( tulah, banyak sgt skola) apelah cerita dyorang kan.sumpah nak jumpa korang beb! nak pelok.nak tergedik, ( yg perempuan shj oke)


6:kawab baru
hey, nak cerita jap. aku dapat kawan baru! halamak. seronok, siapa pernah berkawan dgn separuh perempuan?
hehe,aku panggil dy mak. dy tak de lah nampak sgt pondan,biasa je. cume mulut cam longkang je.
laser you!.takde insuran. kalau tak puas hati tu, semua tersembur keluar. tak menahan tol. tapi hati dia baik sebenarnya. tak berkira dgn kawan2 dy. aku kenal dy waktu fotoshoot dgn member aku, jadi model dy jap kat studio kawan dy, hehe then kenal la ngan mak.yg aku geli hati dgn dia nehh, kalau offer jadi model jap, perghh, laju! posing dy maut uh! kalah scha al yahya! hehe. sayang kau mak! laser gitu!

p/s:hey sejak bila ko jadi model lak nehh. ( haha, aku ade bakat lah weyh! tapi bukan model seluar dalam ye!)



status sekarang: its complicated.nak tau kenapa. sebab bagi aku single mmg best, tapi manusia mana yg tak mahukan perhatian, kasih sayang dari seseorang kan. dah ramai lelaki yg aku kenal, sempat kenal hati budi mereka, tapi. susah nak cari pengganti si dia yg bersaiz kecil. mungkin hati aku da tertutup rapat. atau sekadar ingin memenuhkan permintaan kedua orang tua ku supaya tidak terjebak lagi dalam dunia percintaan sebelum aku dapat pegang segulung ijazah.atau mmg belum tiba masanya lagi. entahlah..




hoi! da la, otak aku da jem tatau nak tulis ape lagi buat tatapan korang. ni jelah yg mampu, pluss pluss mata pon da sangap nak tidor. nite, p/s; ctot!, hamek ko, nak sgt aku update blog aku an. entry khas wat tatapan kau. eheh, sayang siti nurathirah bte zam zam. ( salah satu rakan yg masih lagi mengingati diri ini, ececece)
ehhh.alah aku tau lah korang pon igt aku gak. next entry, aku letak nama kau plak ea:)



4 comments:

kanip mito san said...

aku nak tinggal jejak je kat sini

siti aishah said...

suka hati hang la jang oi

faiz said...

letak nama aku untuk next post kau!hahaha

siti aishah said...

faiz!permintaan anda akan ditunaikan