LETS HEAR SOME MUSIC

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info>

F.R.I.E.N.D.S

3/17/10

blog update!

hai,maaf.da lama tak update blog ni.haha.bukan tak nak update,but busy saja lately ni.tulisan aku pun semakin mengecil macam orang yg tulis blog ni.haha.ape?betul lah,tak payah na buat2 muntah pulak ye! macam2 aku nak bergosip dgn korang,aku tak kira korang nak dengar ke tak nak, aku nak korang baca gak sampai habis!

1:keputusan SPM.
mengaku keputusan tidak berapa memberangsangkan like others! hampa,kecewa,sedih,semua ada.itulah bercinta bagai nak rak,last hapak pun tade. terlampau enjoy kan masa form 5,yelah last year skolah..tapi org kata,menyesal pun tiada guna lagi.sekarang ni, aku cuma nak tunjukkan kat parents aku,yg aku akan berjaya juga satu hari nnti,aku akan buat diorang bangga jugak.semangat aku takkan pudar,insyaallah.doakan aku ye.

2:rakan-rakan
aku sendiri dah malas sebenarnya nak cerita pasal kawan2. bukan aku tak boleh hidup tanpa kawan. sebab kadang2 kawan pun boleh binasakn diri sendiri. tapi mana lah pergi semua kengkawan aku erk,rindu nak gelak ngan diorang sebenarnya.kengkawan aku yg baca blog nih.tlg la contact aku balik. sekian terima kasih.

3:bercuti
sempat bercuti 3 hari 2 malam di sebuah chalet di tepi pantai bersama keluarga ter sayang. untuk hilangkan tension dgn result yg mengecewakan.haha. bukan apa,nak tenangkan diri je.main ombak,main angin kat tepi pantai.beshhh.even pantai nya takdelah cntik sgt.tapi ok la. ombak kuat. rasa macam jadi nelayan pun ada masa tu.haha.PANTAI AIR PAPAN.


4:tipu 'sunat'
lepas aku dapat result, apalagi,kene bebel la dgn ibu dan papa.balik dari sekolah ibu tak berhenti2 bercakap mengenai nya. aku pun senyap je lah. memang salah aku pon kan. pegi kerja pun blah macam tu je.tak salam ibu pun(bukan tak nak salam,takot ibu tak sudi na salam,yelah org tgh mrah kat kita) .then aku kerja pon tak brape nak tenang,malam tu aku decide lah nak pegi jejalan sorang2 pada esok nye.tapi kalau aku cakap kat ibu aku nak jalan kompem lah tak bagi punye. so terpaksalah tipu sunat.esok nye aku cakap lah yg aku keje kol 1.then kol 1 aku keluar rumah.terus lepak kat tepi pantai.macam2 aku pikir.kesal.then tgok wyg sorang2.haha. mcm org gila.walau pon mmg la tak bes sorg2 tapi ok lah,tak de lah org na kacau.siap off hp lagi tu.haha.hurm,then dalam pukul 5 p.m,tergerak hati lah na on hp uh.terkejut berok aku bile dak syaz cakap ibu cari kat nandos. adoohhh.satu lagi masalah. da tentu2 aku takde kat nandos tu.sebab tu aku offday.mesti dia igt akku merayap mane2,pastu menipu plak uh.arggggggggghhh.
ternsion je jumaat tu.then malam uh da sampai umah,ibu selambe je,wat tatau. tai dia ada lah perli2 skit kan.aku tak kesah la.banyak kali aku cuba nak explain kat ibu,tapi ibu macam susah nak dengar.its ok lah.aku pun macam malas nk explain aku buat dunno je la.maaf ibu,anak mu penipu!



3:aku sudah tiada perasaan
now,aku ingin buat pengunguman yg aku sudah tiada perasaan cinta,sayang, rindu, lagi kat sesiapa. semua dah buat aku tawar hati. aku bukan tidak mahu,atau serik bercinta. aku tak mahu semua bende alah ni buang masa aku,kusutkan kepala otak aku.cukuplah bende ni dah buat hidup aku jadi kucar kacir. sekarang target aku hanya BELAJAR! buktikan kat parents yg aku akan berjaya.thats all i want.cintan cinton letak tepi.maaf wahai kaum adam. kau tak akan ada peluang untuk menghalang cita2 aku lagi. fullstop!







2 comments:

♥♥Cik_Mar♥♥ said...

gud2...semangat mesti kuat.dlu result spm cik mar pun xde r membanggakan sgt2 tp cik mar tanam dlm diri nk masuk U gak 1 day.cik mar mula dari bwh,apply politeknik,alhamdulillah tamat poli dgn anugerah pingat ketua jabatan,but xmo berenti takat tu.terus tanam azam tuk masuk U dan skrg syukur dah 3rd year di UMP.so cik mar harap u xterus mengalah ok??abaikn semua perasaan -ve,terus berusaha~~~

nadd . said...

ehh , numbe 2 tuhh awat ? haha apelah , numbe 5 ? wahhhhhhh ! single kea kak ? gua dh break 2mggu dgn kudus