LETS HEAR SOME MUSIC

Get Free Music at www.divine-music.info
Get Free Music at www.divine-music.info

Free Music at divine-music.info>

F.R.I.E.N.D.S

2/19/10

entry khas untuk tatapan kau


gambar kenangan



dulu,aku sering cakap dgn kau,jgn tggal kan aku. kau janji kau takkan tggal kan aku.kau tepati janji kau.kau tak tinggal kan aku.aku yg tggal kan kau.aku yg buat kau merana,aku yg tak setia.aku yg berpaling tadah.perempuan jenis apakan aku ni? ada sebab kenapa aku jadi perempuan yg sebenarnya kau langsung tak nak jumpa.ada sebab kenapa aku jadi perempuan yg jalang bagi kau.aku tak layak untuk kau.aku tak layak terima cinta kau.aku tak sesuai dgn kau.kita sama2 keras kepala.kita sama2 nak menang.kita sama2 tak mahu kalah kalau bergaduh.aku bukan anak itik yg terpaksa jadi hamba kau.aku bukan anak ayam yg selalu ikut je telunjuk kau.aku ada life aku.aku ade hidup aku sendiri.dah berjuta kali aku cakap kat kau jgn cotrol hidup aku.parents aku tak pernah control dgn sape aku berkawan,pakaian aku,hidup aku.mereka kenal aku siapa.memang. aku jenis cepat terpengaruh. tapi tak bermakne kau kene control aku macam robot.tak bermakne kau kene jage aku macam anak kucing kau.anak kucing pun tak suka berkurung kat rumah.apatahlagi manusia.aku takkan buat org kalau org tak kacau aku.mungkin aku yg dah hilang sabar dgn kau sampai buat keputusan untuk tidak setia dengan kau.mungkin aku yg dah tawar hati dgn kau.mungkin ini semua pengajaran bagi aku. banyak pengalaman yg aku dah belajar selama dgn kau.macam2 pahit mnis aku tempuh bersama kau.tapi mungkin tiada jodoh aku dgn kau.kalau ada,takkan lari gunung di kejar. kalau jododh aku dgn kau,aku terima.mungkin ini bukan masanya lagi.aku takkan lupakan kau.perasaan sayang aku terhadap kau takkan luput.maafkan aku, NORSHAZWAN AZRUL.





maaf,aku bukan kau punya lagi.
maaf,aku dah tawar hati.
maaf,aku tak setia dgn kau.
maaf,hubungan kita dah berakhir.
maaf,aku buat kau menangis.
maaf,aku dah buat kau sedih.
maaf, aku tak dapat nak tunaikan janji aku untuk hidup bersama kau.
maaf, aku tak tahan dgn prangai control gila babi kau.
maaf, aku berkasar dgn kau.
maaf, aku tampar kau dpan org ramai.
maaf,kalau kau ingat aku dah permainkan kau.
maaf,kalau kau benci aku.
maaf kalau kau tak dapat nak lepaskan aku.
maaf,kalau kau marah dengan aku.
maaf,kalau kau tak dapat terima keputusan aku.
maaf,keputusan aku muktamad.
maaf kalu keputusan aku dianggap kejam.
maaf,kalau kau dah anggap aku perempuan murah.
maaf,aku dapat bertahan dgn kau selama setahun lebih je.
maaf,kechikescha dah tiada.
maaf, aku sayang kau lagi.
maaf.






p/s: terima kasih atas semuanya.

7 comments:

nadd . said...

ingin ku nyatakan disini , ak dengan nadzmi tak caye korg dah break , wakaka sumpah wehh , rase mcm tak caye time kau break dgn adib dlu berulang balik . haihhh =,='

nienaismail said...

chill dear.. maybe ade hikmah di sebalik nih okayy.

eschalalala said...

hoho
ntala.tade jodoh na wat cmne.
tapi sayang aku masih ade tapi aku tak mahu admit.

dayah said...

ouh..
mnyentoh ati lah..
chill dowh..
we got same story..
but now im hppy dowh..
chill ok !

eschalalala said...

haha.
tgh chill.

anisanos said...

ey benghape banyak maaf daa. anyway,nadd jom bet.hahahahaha

hatta said...

takpe la,, maybe ada hikmah disebalik ni.. umur pun masih muda.. perjalanan masih jauh lagi..

jodoh ni akan hadir nanti.. percaya lah..